KAKVO VESELJE ZA MODRIĆA: Real potvrđuje Lukinu vrijednost, ne ide bez hrvatske legende

Luka Modric (Foto: Instagram)

Priča o nastavku karijere Luke Modrića u dresu Real Madrida uskoro će biti riješena stvar – na Modrićevo veselje.

Kako je na Twitteru objavio Fabrizio Romano, talijanski novinar čija su specijalnost zbivanja na nogometnom tržištu, 36-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije će i u narednoj sezoni biti Realov igrač. Modrićev ugovor traje do ovog ljeta, a suradnja će ići dalje, tvrdi Romano.

Stigne li potvrda, Modrić bi u Realu proslavio 37. rođendan. To bi se dogodilo u ranoj fazi nove sezone, 9. rujna.

‘Sve je pitanje dana’

‘Pitanje je dana kada će Luka Modrić potpisati ugovor s Real Madridom do ljeta 2023.’, tvrdi Fabrizio Romano, uz dodatak da u Realu s Modrićem ozbiljno računaju u novoj sezoni.

Velika uloga

Modrić u Realu i dalje igra puno, a predstave su odlične, s nizom pohvala koje dolaze. Ove sezone je bio u akciji u 42 službene utakmice, s tri gola i 12 asistencija u tim nastupima, uz veliku ulogu u borbi za trofeje.

Real jedan veliki naslov već ima, slavio je u španjolskom prvenstvu, a za dva tjedna borit će se i za titulu prvaka Europe. Madriđani će 28. svibnja u finalu Lige prvaka igrati protiv Liverpoola na Stade de Franceu u Saint-Denisu, u predgrađu Pariza.

Predvodi Vatrene

Pri kraju godine u kojoj bi, po najavama, trebao nastaviti svoj put u dresu Reala, Modrić će biti predvodnik hrvatske reprezentacije na novom velikom natjecanju, Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ovogodišnje SP se zbog velikih katarskih vrućina igra usred zime, od 21. studenog do 18. prosinca, a podsjetimo, Hrvatska će u prvom krugu igrati u skupini s Marokom, Kanadom i Belgijom.


Komentari