Kako na gostovanje kod Atalante? Karte za Dinamove navijače neće biti baš jeftine

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Dinamo će presudnu utakmicu protiv Atalante u Ligi prvaka igrati u utorak 26. studenoga u 21 sat na legendarnoj Giuseppe Meazzi u naselju San Siro u Milanu.

Utakmica se održava na ovom legendarnom izdanju iz razloga što je Atalantin stadion u Bergamu u procesu renovacije. Stoga je nesumnjivo da će interes navijača Dinama za ovu utakmicu biti ogromno.

Jedan od razloga je i blizina, jer od Zagreba do Milana ima 630 kilometara. Ukoliko se odlučite na putovanje vlastitim automobilom možete računati na trošak od oko 1000 kuna po automobilu što uključuje sve cestarine, vinjete i gorivo. Ako se pak odlučite na putovanje busom, ono će vas ispasti 350 kuna po osobi, ali će i trajati malo dulje.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Što se samih ulaznica tiče, UEFA je ove godine uvela pravilo kako ulaznice za gostujuće navijače ne smiju biti više od 70 eura. Atalanta na San Siru prodaje 35 tisuća ulaznica, što znači da bi za Dinamovce moglo biti 3500 mjesta, ali ta informacija još čeka službenu potvrdu.

Atalanta je do sada prodavala gostujuće ulaznice za 60 eura, što je otprilike 450 kuna. Cijena nije mala kada uzmemo u obzir da se ulaznice za domaće utakmice Lige prvaka kreću od 120 do 250 kuna, no ipak u pitanju je San Siro, a ne Maksimir.


Komentari