KAKAV SPEKTAKL: Modrić i Real pali u Engleskoj, odluka pada u Madridu!

Luka Modrić (Foto: Andy Rowland/Andy Rowland)

Sjajna je bila prva polufinalna utakmica u ogledu Manchester Cityja i Real Madrida koji se bore za finale Lige prvaka! Manchester City je kod kuće slavio s 4:3, a po šansama, mogao je slaviti i uvjerljivije, možda i riješiti cijeli ogled prije uzvrata u Španjolskoj.

Druga utakmica igra se za osam dana u Madridu. Luka Modrić će se sa suigračima nadati preokretu i prolasku dalje, a u večerašnjem dvoboju, hrvatski reprezentativni kapetan bio je na terenu od početka i igrao je do 79. minute.

Manchester City je nakon dva rana gola gurnuo Real u probleme već u početnoj fazi utakmice, no predvođeni dvostrukim strijelcem Karimom Benzemom, Madriđani su ipak zadržali nadu.

Golovi pljuštali

Za domaću momčad su strijelci bili Kevin de Bruyne (2′), Gabriel Jesus (11′), Phil Foden (53′) i Bernardo Silva (74′). Benzema je svoj prvi večerašnji gol zabio u 33. minuti iz igre, a u 84. je bio strijelac iz penala. Za goste se na semafor upisao i Vinicius Junior (55′).

Luka Modrić je sudjelovao u akciji kod prvog Benzeminog gola. Hrvatski reprezentativni kapetan je poslije trka i uklizavanja pomogao da lopta dođe do Ferlanda Mendyja, koji je asistirao Benzemi za Realovo smanjenje na 2:1 u tom trenutku.

Sjajno drugo poluvrijeme

Nakon tri gola u prvom poluvremenu, u nastavku su se mreže tresle još četiri puta. Manchester City je u nastavku dva puta odlazio do dva gola prednosti, no Real je imao spremne odgovore u svim izazovima koje je morao proći u ovom dvoboju.

Pamtit će se golovi, domaći će žaliti i zbog propuštenih prilika, a nakon svega, odluka će pasti sredinom sljedećeg tjedna u uzvratnoj utakmici u Madridu.


Komentari