KAKAV ŠOK ZA VATRENOG! Perišić odlazi iz Intera, a nećete vjerovati gdje će igrati!

Ivan Perišić/Instagram

O odlasku Ivana Perišića iz milanskog kluba govori se već barem dvije sezone, ali čini se kako će ovaj put doista napustiti Inter. Hrvatski krilni napadač osvanuo je na naslovnici Gazzette dello Sport, koja pak tvrdi kako će na kraju sezone sigurno napustiti Inter.

U članku piše kako je interes za hrvatskim reprezentativcem iskazao čitav niz klubova iz Premiershipa. Navode zanimanje Arsenala i Tottehama, ali tvrde kako je najzainteresiraniji, vjerovali ili ne, West Ham.

“Perišić je nedavno raskinuo suradnju s dugogodišnjim menadžerom Fadilom Ramadanijem i o njegovoj karijeri sad neposredino brine agencija Doyen koja je u West Ham transferirala i Felipea Andersona iz Lazija. West Ham je zadnji koji se raspituje za Perišića, iako nikakvu službenu ponudu još nije poslao kao što nije nitko u zimskom prijelaznom roku. No, Inter bi rado prodao Perišića, ali samo za odgovarajuću cijenu. Za očekivati je da bi milanski klub prihvatio negdje između 35 i 40 milijuna eura, koliko je tražio i u siječnju”, stoji u tekstu.

Gazzetta još piše kako je Perišić trenutno ipak usredotočen samo na Inter i na plasman u Ligu prvaka, ali opet tvrde i kako mu Inter već traži zamjenu. Navodno žele akvizirati Federica Chiesu iz Fiorentine, a ako on ne uspije, krenut će po Stevene Bergwijna iz PSV-a.


Komentari