KAKAV GOL KALINIĆA! Prekid posta za Kramarića, a još jedan napadač je hit

Foto: Screenshot

Radovali su se domaći navijači, orila se pjesma s tribina, željno se išekivala domaća pobjeda koja se čekala već duže vremena. A onda se ukazao Hrvat i utišao stadion…

Spektakularna utakmica odigrana je izneđu Genoe i Verone. Čak šest golova, završilo je podjelom bodova, 3:3. Bilo je tu dosta preokreta. Gosti su poveli 2:0 golovima Giovanija Simeonea (8. minuta) i Antonina Baraka iz 49. minute. Potom je uslijedio preokret domaćina. Dva gola za Genou zabio je kapetan Domenico Criscito.

Stadion je totalno proključao kad je Mattia Destro u 85. zabio za 3:2 domaće momčadi, ali u sudačkoj nadoknadi sjajno je reagirao bivši hrvatski reprezentativac.

Sjajno je skočio nakon ubačaja s lijeve strane i glavom efektno zabio za 3:3.

Već treći je to gol za Nikolu ove sezone koji je u sjajnoj formi.

Antonio-Mirko Čolak bio je strijelac jednog i asistent za dva gola u 5-1 (2-1) domaćoj pobedi Malmöa protiv Orebra u susretu 21. kola švedskog nogometnog prvenstva.

Čolak je doveo svoju momčad u vodstvo od 2-1 u 45. minuti, da bi asistirao Naliću i Bergetu za četvrti i peti gol Malmöa u 69., odnosno 75. minuti.

Bio je ovo deveti prvenstveni pogodak Čolaka ove sezone, a naš je napadač igrao do 88. minute.

Ovom pobjedom Malmo se bodovno izjednačio s Djurgardenom i AIK-om iz Stockholma na vrhu ljestvice, sva tri sastava imaju po 41 bod, ali Malmö je odigrao susret više, dok je Orebro pretposljednji, 15. sa 16 bodova.

Andrej Kramarić zabio je konačno, trebalo mu je čak – četiri mjeseca. Zabio je pogodak, prvi u službenoj utakmici ove sezone. Bilo je to u sudačkoj nadoknadi prvog dijela dvoboja 6. kola Bundeslige u kojem je njegov Hoffenheim dočekao Wolfsburg. Nije dobro krenulo, jer gosti su poveli golom Bakua u 25. minuti, no zato je hrvatski napadač taman pred poluvrijeme poentirao za 1:1.

Kramarić je tako pokrenuo svoj klub uslijed loše forme, budući da je Hoffenheim u zadnja četiri kola upisao dva poraza i jednako toliko remija. Nakon što su i danas gubili, bivši napadač Dinama, Rijeke i Leicestera postigao je prvi svoj pogodak nakon četiri mjeseca…


Komentari