‘KAD ME VIDIO…’ Modrić šokirao volonterku u Katru i još jednom pokazao kakav je čovjek: ‘Stvarno to nisam očekivala’

Foto: Valeria Cuellar/Instagram

Priča koja se odvila u press prostoriji nakon utakmice s Belgijom prava je filmska. Luka Modrić poklonio je dres meksičkoj fotografkinji i influencerici Valeriji Cuellar i nesvjesno postao viralan na društvenim mrežama.

Cuellar trenutno volontira za FIFA-u u Katru, a dio je njena posla da tijekom utakmica pazi da fotoreporteri ne prijeđu liniju koju ne smiju. Taj je zadatak imala i na utakmici Vatrenih s Belgijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valeria Cuellar ✨ (@valcuellarss)

Iako Modrića ne poznaje osobno, meksička je influencerica objasnila kako Luka zna tko je ona jer često fotografira na Santiago Bernabeuu, gdje on igra u dresu Real Madrida. Upravo je taj Realov dres bio pokretač ove nesvakidašnje priče. Valeria je Modrića dugo molila za njegov klubski dres, no kad je saznala da će raditi na utakmici Hrvatske i Belgije, poslala mu je poruku, zaželjeći mu sreću.

Objasnila mu je i kako će biti na stadionu, pa ako bude prilike, da se susretnu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valeria Cuellar ✨ (@valcuellarss)

“Stvarno nisam ovo očekivala, mislila sam da će Luka biti nezadovoljan jer su zamalo ispali od Belgije, a na terenu se nismo uspjeli sresti. Nisam mislila da ću dobiti dres, ali kad me ugledao na konferenciji za medije, skinuo je majicu sa sebe i poklonio mi je”, objasnila je.

Predajući joj dres pred okupljenim predstvnicima medija, zahvalio joj je na podršci.


Komentari