JUSTIN ZAIGRAO S MEDVJEDIMA: Hokej mu je najdraži sport pa je isprobao led u Domu sportova (FOTO)

press

Justinu se, čini se, toliko svidjelo kod nas da nije želio otići.

Iako se cijela produkcija odmah nakon zagrebačkog mega spektakla uputila u Poljsku gdje ih danas očekuje koncert, Justin je odlučio produžiti svoj boravak u našoj metropoli što je potvrda onoga što je menadžment netom nakon uspješnog koncerta istaknuo – zagrebački koncert jedan je od najboljih koncerata u sklopu turneje PURPOSE.

Photo: Borna Filic/PIXSELL
Photo: Borna Filic/PIXSELL

Nakon što se u srijedu poslije koncerta u Areni pojavio u klubu The Best na službenom after partyju, četvrtak je proveo u domu zagrebačkih Medvjeda, Ledenoj dvorani Doma sportova gdje im se pridružio na službenom treningu.

press
press

Naime, kanadski glazbenik je veliki ljubitelj hokeja na ledu te mu je to najdraži način opuštanja i bijeg od stresa. Na turneje nikad ne kreće bez kompletne opreme, a kad je otkrio da je su hokejaši kluba KHL Medveščak jedan od simbola Zagreba, zaželio se priključiti njihovom treningu pa su mu organizatori koncerta i vodstvo kluba ispunili želju.

press
press

Justin Bieber odradio je kompletan trening s dijelom momčadi koja trenutno nije na ruskoj turneji – od početnog rasklizavanja, sparinga te pucanja na gol, a dobio je priliku da zaigra i u službenom dresu kluba Medveščak koji nosi njegovo ime.

press
press

Da je Justin, osim što je vrhunski glazbenik i plesač i izuzetno talentiran za hokej na ledu, potvrdio je i Ivan Janković, hokejaš Medveščaka:

„Zanimljivo iskustvo! Siguran sam da se Justin Bieber ne pojavi svaki dan u nečijoj svlačionici. Kako najbolji idu uz najbolje, mi u Medveščaku imali smo priliku da nam Bieber pokaže svoje hokejsko umijeće. Bilo je zabavno, dobro se uklopio, uspješno odradio trening s nama te je bio jedan od nas bez ikakvih posebnih zahtjeva. Simpa dečko“.

press
press

Justinu se Zagreb toliko svidio da je u zadnji tren odlučio promijeniti planove pa nitko nije mogao predvidjeti gdje će ga zateći, a svojom šetnjom centrom grada iznenadio je obožavatelje koji su se imali sreću zateći tamo. Ovoliki interes za Hrvatsku iznenadio je i organizatora koncerta jer je prema prvotnom planu Justin trebao poletjeti u Poljsku ujutro nakon koncerta.

Komentari

Komentari

loading...