Joško Jeličić sam sebe uvalio u probleme: Ako Dinamo ovako nastavi s igrom, morat će u eter gol

Pixsell

Jošku Jeličiću mogle bi prisjesti vlastite riječi. Naime početkom svibnja, nakon remija Dinama i Slaven Belupa u Koprivnici (2-2), dao je prilično impulzivno obećanje, koje bi mu se moglo obiti o glavu. Za sve je kriva momčad iz Maksimira, koja je dva puta hvatala rezultatski zaostatak, zbog čega je Jeličić izrazio zabrinutost za buduće rezultate.

“Plasira li se ovaj Dinamo u skupinu Europa lige, prvi Stadion ću komentirati samo u čarapama”, rekao je Jeličić i sada bi mogao zažaliti zbog toga.

Naime, Dinamo je odigrao prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka, protiv izraelskog prvaka Hapoel Beer Sheva i pobijedio 5-0. Zakoračili su tako u treće pretkolo gdje ih čeka pobjednik dvoboja između Astane i Midtjyllanda, a ako i tada pobjede, Jeličiću ne gine skidanje u eteru.

Čak i ako Dinamo izgubi u trećem pretkolu, šanse za nastup u Europskoj ligi još uvijek su velike. Naime, u play-offu za nastup u tom natjecanju, Dinamo bi imao status nositelja, što bi Jeličiću moglo stvoriti velike probleme, pogotovo kada će birati koje čarape će obući…

Autor:Željka Orešković


Komentari