JOŠKO JELIČIĆ ODLUČNO TVRDI: ‘To što je Lovren napravio je nedopustivo, Čačić ga mora odstraniti’

Screenshot

Cijelu situaciju prokomentirao je i stručni komentator HTV-a i nekadašnja zvijezda Dinama i Hajduka, Joško Jeličić. Stručnjak je, što se tiče sukoba, stao na stranu Čačića.

Sukob u hrvatskoj reprezentaciji još uvijek nije razriješen. Čačić i Lovren i dalje nisu izgladili situaciju, a Europsko prvenstvo sve je bliže. Podjsetimo, Lovren je nakon prijateljske utakmice s Mađarskom, na kojoj je samovoljno prekinuo zagrijavanje i sjeo na klupu, izazvao bijes kod izbornika koji mu je potom poručio kako se time jako udaljio od reprezentacije. Lovren je potom izašao u medije i javno se obračunao s Čačićem kazavši mu kako se nema namjeru ispričati za ono što je učinio. Čačić se, valjda kako bi spriječio daljnje nezadovoljstvo, uputo u Liverpool na razgovor s Dejanom, ali on, kako se priča, nije prošao baš najbolje.

Cijelu situaciju prokomentirao je i stručni komentator HTV-a i nekadašnja zvijezda Dinama i Hajduka, Joško Jeličić. Stručnjak je, što se tiče sukoba, stao na stranu Čačića. “Promašena je forma Lovrenove poruke, dok o sadržaju i možemo govoriti, svatko ima stav… Sve je to posljednica, a uzrok je poremećena atmosfera još otkako je Čačić imenovan”, kazao je Jeličić i napomenuo, “Ma smeta me što istupi Lovrena nisu rijetkost, kao ni njegovi kiksevi i amplitude, od odličnih do groznih partija, i zbog toga je morao biti ponizniji i skromniji. I najbolji je hrvatski stoper”, kazao Jeličić, prenosi goal.com.

Jeličić je potom rezolutno kazao kako Čačić mora odstraniti Lovrena iz reprezentacije. “Žao mi je što se nakon problema u kvalifikacijama stvorila neka dobra atmosfera, a onda je došao ovaj slučaj. Čačić nema izbora, mora ga odstraniti! Jer Dejan spominje u medijima i suigrače, sustav…, to je nedopustivo! Mogao mu je u četiri oka poručiti da neće doći ako neće biti u prvih 11. a ne sve ovo”, zaključuje Jeličić.

 


Komentari