JOŠ SE UVIJEK ČEKA BORBA ZA TROFEJ DINAMA I RIJEKE: ‘Odigrat će se i ta utakmica, ali kada…’

Foto: Pixsell

Danas, gotovo godinu i pol dana kasnije ta se utakmica još uvijek nije odigrala. Utakmica je otkazana zbog pandemije korona virusa, a mnogi su se već pitali hoće li se ta utakmica uopće odigrati. Problem je što postoji puno neodigranih utakmica pa je teško pronaći novi termin.

Povjerenik Prve HNL, Josip Brezni, otkrio je u razgovoru za Sportske novosti hoće li i kada će Dinamo i Rijeka imati priliku igrati za novi trofej.

Vjerujem da će se utakmica odigrati

“Vjerujem da će ta utakmica odigrati, ipak je to borba za trofej. Nitko nije spominjao otkazivanje utakmice. Međutim, teško je reći kad će odigrati budući da Dinamo ima  previše obveza da ubacimo Superkup u priču. Zasad nema slobodnog datuma, ruke su nam za sada vezane i moramo čekati slobodni termin”, rekao je Brezni pa nastavio.

“Podsjećam da se ta utakmica trebala odigrati u siječnju ove godine, ali je bilo puno odgođenih utakmica, a jedna bila baš između Rijeke i Dinama. Tako da je taj Superkup pretvoren u termin odigravanja prvenstvene utakmice.”

Otkrio je i kako u planu imaj odigravanje još dvije zaostale utakmice ove jeseni. 8. prosinca odigrat će se susret Rijeke i Osijeka, a tjedan dana kasnije Istra će ugostiti Dinamo. Za proljeće tako ostaje još okršaj Hajduka i Dinama u Splitu.


Komentari