Još jedan sjajan nastup: Ljutić treća nakon prve vožnje slaloma

Zrinka Ljutić (Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX)

Sportska nedjelja nastavlja se sa skijaškim uzbuđenjima, a sjajne vijesti dolaze nam iz Andore, gdje je u prvoj vožnji slaloma u Soldeu naša Zrinka Ljutić ostvarila treće vrijeme.

Ljutić je odlično odvozila svoj prvi lauf i za prvoplasiranom Anne Swenn Larsson zaostaje 42 stotinke sekunde, a između njih je još i Paule Moltzan kao drugoplasirana. U drugu vožnju plasirala se i Leona Popović, no s velikim zaostatkom za vodećim skijašicama.

Druga vožnja je na 13 sati i 25 minuta, a Ljutić ima sjajnu prigodu za postolje i nastavka odličnih nastupa u svjetskom skijaškom kupu.

Zrinka Ljutić i Filip Zubčić ponovno među Top 10 u veleslalomu

Otkazan slalom

Za razliku od Andore, u Bugarskom Banskom je otkazan drugi slalom, a razlog je veliko nevrijeme koje je i u prvoj vožnji zadavalo probleme skijašima, a jaka kiša samo je pogoršala stvar.

Filip Zubčić nije završio svoju prvu vožnju, na samom početku prvo je otklizao, ali se vratio i pokušao nastaviti, no samo par vrata dalje je izletio.

No naša druga dva predstavnika, Kolega i Rodeš izborili su drugu vožnju, s time da je Samuel bio na 13 mjestu, dok je Istok bio na 18 mjestu nakon prve vožnje.


Komentari