JELAČIĆEV TRG SE PRETVARA U NAVIJAČKU MEKU: Dođite podržati Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u novoj navijačkoj zoni!

Photo: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

Povodom Europskog nogometnog prvenstva, službeni klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije “Mi Hrvati”, organizira Croatian FANS Embassy ZONE, najveću i najatraktivniju navijačku fan zonu na Trgu bana Josipa Jelačića.

Naime, ovo je najveći navijački projekt u ovom dijelu Europe i najvažnije sportsko-kulturno događanje godine, te se pretpostavlja da će ova navijačka zona biti posebnija no ikad, jer su mnogi navijači bili prisiljeni odustati od putovanja na utakmice zbog protupandemijskih mjera.

Svi će posjetitelji moći pratiti sve utakmice Europskog prvenstva na ekranu veličine 40 četvornih metara, a uz raznovrsni popratni program osiguran je i onaj zabavni tematski uz brojne domaće izvođače te bogatu ugostiteljsku i trgovačku ponudu. Navodi se da će ovogodišnja fan zona biti na najvišoj razini kako organizacijski, tako i produkcijski

Budući da se u petak, 11. lipnja, otvara Euro u Rimu, tako se otvara i Croatian FANS Embassy ZONE uz nastup benda Učiteljice od 19:30 sati. U nedjelju će, kada igraju i “Vatreni” protiv Engleza, nastupati i Zaprešić Boysi od 14 sati.

Vrijeme trajanja ovog navijačkog spektakla bit će mjesec dana – u razdoblju od 11. lipnja do 11. srpnja 2021. godine.

 


Komentari