‘JEDINA MI JE ŽELJA…’ Dominik Livaković progovorio o snovima: ‘Uopće ne razmišljam ni o čemu drugome’

Dominik Livaković (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Prvi vratar Vatrenih golman je i Dinama. Dominik Livaković nakon pobjede nogometne reprezentacije nad Turskom priprema se za idući nastup u dresu Hrvatske, a HRT je otkrio svoje karijerne planove.

NEMA SMISLA SUMNJATI U LIVAKOVIĆA: On je bezbrojno puta pokazao svoju klasu

Osvrnuo se na svoj nastup protiv Turske, kad je s nekoliko obrana spriječio zgoditak protivničke momčadi.

“Drago mi je da sam pomogao ekipi, pogotovo te prve dvije obrane dok se nismo stabilizirali, mislim da su bile bitne, a kasnije smo se stabilizirali i pokazali svoju snagu”, rekao je.

Podsjećamo, te su prilike za Vatrene na Poljudu stigle nakon pogrešaka pri izvođenju lopte.

“Mi smo ekipa koja voli igrati i takve greške su sastavni dio zato što volimo odigrati iza, tako radimo višak pa se takve greške i događaju, ali eto, ja sam hvala Bogu obranio te dvije lopte kad je bilo potrebno i na kraju je sve dobro ispalo”, dodao je Livaković.

Njegov talent i predanost radu rezultirali su time da se u povijest upiše kao jedan od tek trojice vratara koji su u povijesti Svjetskog nogometnog prvenstva u izvođenju jedanaesteraca tri puta obraniti penal.

Što se tiče obrane jedanesteraca, Livaković ima provjerenu taktiku. “Gledam videe noć prije i napišem sebi na papirić i dam fizioterapeutu u tom slučaju, pogledam, pročitam”, nije krio.

Tako je obranama u Ligi prvaka te na Svjetskom prvenstvu privukao pozornost skauta. Šuška se da ga jako želi Villarreal.

“Jedina želja mi je osvojiti tu s Dinamom sve što mogu ove sezone i samo sam na to fokusiran i to je to, uopće ne razmišljam o ničemu drugom”, zaključio je.

Vatreni broj 1 u siječnju je napunio 28 godina, pa je pred njime blistava inozemna karijera. Naravno, ako se za to odluči.


Komentari