Jedan od najplaćenijih igrača Dinama ponovno je otišao na posudbu u Tursku

Foto: Twitter

Reprezentativac Švicarske koji je jedan od najplaćenijih igrača Dinama, ponovno je otišao na posudbu u Tursku, nakon što je prošlu sezonu odigrao za Alanyaspor.

Francois Moubandje vratio se prošlog ljeta s posudbe i Damir Krznar ga je stavio u prvu momčad, u kojoj se zadržao jako kratko, te je ekspresno prebačen u drugu momčad iz koje je otišao ponovno na posudbu u Tursku.

Švicarac koji je došao iz 2019. godine iz Toulousea tako sad čeka prvi nastup za Göztepeu, a može se reći kako je jako razočaran u Dinamo u kojem nije nikada dobio pravu šansu.

Loše iskustvo

Moubandje je dao intervju koji sigurno neće dobro odjeknuti na Maksimiru.

“Sretan sam što sam opet u Turskoj. Kad sam dolazio u Dinamo, nisam ni slutio da će ovako ispasti. Nisam shvaćao zašto se u klubu tako ponašaju prema meni. Nitko mi nikad nije dao logično objašnjenje zašto ne igram. Samo su mi govorili da dobro treniram, a kad bi došla utakmica, moje ime nije bilo na popisu”, rekao je Moubandje pa nastavio:

“Koliko god se trudio i ostajao nakon treninga, Dinamo mi nije dao da procvjetam. U Alanyasporu sam imao odličnu sezonu i očekivao sam da će me vratiti. Ubrzali su stvar da bih mogao igrati u kvalifikacijama za LP. Slutio sam da im ne trebam vjerovati i bio sam u pravu. Ne mogu si to objasniti jer nema smisla. Nemam ništa pozitivno reći o klubu, osim o navijačima koji su bili sjajni prema meni”, oštar je prema Dinamovoj administraciji bio Švicarac.

 


Komentari