JASTREB OPEN: Humanitarno taekwondo natjecanje za djecu i mlade

Picmonkey

Njihovo geslo je: “Ne postoje velike stvari, samo male stvari učinjene s puno ljubavi”.

Taekwondo klub Jastreb već 18. godinu za redom organizator je najvećeg međunarodnog humanitarnog taekwondo natjecanja za djecu i mlade u Hrvatskoj koje će se ove godine održati kao Kup Veleposlanika Republike Koreje i koje će i ove godine kao i u nizu dosadašnjih imati humanitarni karakter.

Kup će se održavati 27. studenog u dvoranama 2 i 3 Doma sportova, a počinje u 9.30. Svečano otvorenje održava se u 12 sati.

Ovogodišnja humanitarna sportska priredba namijenjena je Caritasovoj „Kući ljubavi“ koja se nalazi na lokaciji Savica-Šanci u Zagrebu i čiji su štićenici maloljetne majke i trudnice i nezbrinuta djeca do 3. godine starosti.

press
press

U skladu s njihovim potrebama odlučili smo na navedenoj sportskoj priredbi prikupljati donacije kroz robne vrijednosti i po završetku humanitarne akcije kupiti traženu robu u skladu sa specifikacijom potreba koje smo dobili u predmetnom dopisu od voditeljice navedene ustanove.


Ovogodišnje navedeno natjecanje ujedno je i službeni bodovni turnir za taekwondo selekciju Grada Zagreba kroz sve uzrasne skupine. U sklopu navedene priredbe u istoj dvorani održat će se taekwondo demo natjecanje za najmlađe uzraste vrtićanaca i malih školaraca (limača) i školaraca početnika koji će u svojim prvim nastupima promovirati taekwondo sport kroz sportske borbe i kickove (demonstracije udaraca na samostojećim vrećama).

>>> OVO NIJE SAMO SPORT, OVO JE ŠKOLA ZA ŽIVOT: Od 10 tisuća ljudi koji dođu na prvi trening, samo jedan zaradi crni pojas (FOTO)

Komentari

loading...