IZNENAĐENJE NAKON POVRATKA NA MAKSIMIR: Mladog Dinamovca dočekale nevolje nakon što je odbio ponudu moćnog kluba

Foto: Instagram

Mlada nogometna nada, 21-godišnji Sandro Kulenović, prebačen je u drugu momčad kod Igora Cvitanovića. Mnogi se zato pitaju zašto su u Dinamu odlučili svog napadača spustiti “stepenicu niže”, a očito je kako Damir Krznar ne računa na napadača koji se vratio s posudbe u Rijeci.

Osim toga, Kulenović ima ponudu Nottingham Foresta, člana Championshipa, pišu Sportske novosti. Dodaju i kako su ga Englezi pratili već tri godine sa željom da ga dovedu na jednogodišnju posudbu.

Dinamo time ne bi dobio ništa, ali bi spomenuti klub preuzeo njegovu plaću. Ako zadovolji, tada bi ga i otkupili, a spominje se cifra od dva do tri milijuna eura.

Dinamo nije imao ništa protiv takvog raspleta, ali u klubu su naišli na neočekivanu prepreku. Naime, Sandro Kulenović ne želi u Nottingham Forest.

Izvori spomenutog medija nisu znali zašto je tome tako te zašto napadač ne želi na Otok. Kad već nije htio na posudbu, Kulenović je onda završio u drugoj momčadi. Kako će se stvari dalje odvijati zasad je nepoznanica. Neke vijesti govore da bi na kraju ipak mogao pristati, ali sve je to još na razini špekulacija.

Inače, druga momčad Modrih u srijedu igra prijateljsku utakmicu protiv Karlovca. Na tom srazu pola sata će igrati Sadegh Moharrami, kojeg trener Krznar polako priprema za povratak u prvu momčad. Na ogledu u Karlovcu trebale bi zaigrati i mlade snage Dinama, veliki talenti Šaranić, Vasilj i Baturina, te Stefan Milić.


Komentari