IZJEDNAČENO! Ajmooo, Vatreni! Ova se bitka u Kopenhagenu mora pretvoriti u još jedan spektakl

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska – Španjolska 1:1

45’+1 – Završeno je prvo poluvrijeme, bilo je jako sadržajno.

45′ – Hrvatska se podignula u završnici prvog poluvremena. Ante Rebić dvaput je bio u opasnim situacijama za Španjolce, ali oba puta reagirao je Simon.

38′ – GOL! Španjolska je izjednačila, zabili su kada je Hrvatska bila s čovjekom manje jer je Ante Rebić u tom trenutku mijenjao opremu izvan terena.

37′ – Probao je Gaya, pucao je malo izvan 16-erca, a lopta se od Azpilicuete odbila u gol-aut. Činilo se da je ponovno bilo i zaleđe Španjolaca.

34′ – Vida je dobro reagirao u duelu sa Sarabijom nakon pogreške Juranovića na desnoj strani hrvatske obrane. Na koncu je označeno zaleđe Španjolaca, ali Vida je u ovoj situaciji bio pravi ne mareći za reakciju sudaca, ogradio je loptu i nije protivniku dao da dođe do nje.

26′ – Zaprijetio je i Mateo Kovačić! Hrvatska je postala jako opasna nakon gola, Španjolci žive teško, ali ostaje 1:0 što nakon zadnje dvije minute izgleda dobro za njih…

25′ – Sjajna akcija Hrvatske! Nikola Vlašić pobjegao je po desnoj strani, probio se u kazneni prostor i pucao je u bliži kut, ali u vanjski dio mreže. Šteta za Vatrene, ovo je izgledalo odlično!

24′ – Rebić je bio u duelu na rubu kaznenog prostora, Hrvatska se nadala da bi to mogla biti ruka nekog od Španjolaca u posljednjem redu, ali Cakir se nije oglasio.

20′ – Kakva pogreška španjolskog golmana Unaija Simona! Pedri mu je vraćao loptu iz sredine terena, nije izgledalo tako brzo ili opasno, ali Simonu je lopte prešla preko noge i otišla je u gol. Veliki poklon za Hrvatsku – IMAMO 1:0!

20′ – GOOOOOOOOLLLLL! HRVATSKA VODI!

19′ – Pa koliko već šansi imaju Španjolci, evo još jedne – Ferran Torres je pucao glavom, Vida je bio blizu i lopta ga je pogodila u ruku, ali nije bilo reakcije suca Cuneyta Cakira.

16′ – Najveća šansa za Španjolce! Koke je iz blizine imao čisti ‘zicer’, ali Livaković je obranio nogom. Bravo za hrvatskog majstora na golu!

13′ – Španjolska ponovno prijeti – Morata je na lijevoj strani pronašao Sarabiju, ali udarac iz teškog kuta otišao je samo u vanjski dio mreže. Traje pritisak na obranu Hrvatske…

9′ – Španjolci su još jednom zapucali prema hrvatskom golu. Azpilicueta je došao do udarca glavom nakon ubacivanja iz slobodnog udarca, a Livaković je bez problema obranio taj šut koji nije bio previše jak.

6′ – Hrvatska je uspjela zaustaviti prvu veću prijetnju Španjolaca! Ferran Torres je glavom vratio loptu prema Kokeu, ali lopta je otišla malo previše iza leđa španjolskom igraču i hrvatska obrana otklonila je opasnost.

2′ – Livaković je odlično pratio ubacivanje Gaye iz drugog plana, bio je brži od Španjolca i pokupio je loptu u izlasku sa svojeg gola u 16-ercu.

1′ – Počela je utakmica u Kopenhagenu – idemo, Hrvatska!

Komentari