IZDRŽAO SAMO JEDNU SEZONU: Ponude s Otoka i Primere već na stolu, Kovačić na ljeto ide iz Reala?!

Facebook

Kovačić vjerojatno sa svojih 21 godinu ima svijetlu nogometnu budućnost, no, u Realu ona vjerojatno neće tako skoro nastupiti, stoga je realno za očekivati kako će ga Galacticosi uskoro prodati ili posuditi.

Činjenice se ne mogu pobiti, Kovačić na žalost nije profitirao prelaskom u Real Madrid. Sezona je već pri kraju, a Kovačić se nije uspio nametnuti niti kod Beniteza, čovjeka koji ga je doveo u klub, a još manje kod Zideanea koji samo što ga ne pošalje na tribine. Kovačić vjerojatno sa svojih 21 godinu ima svijetlu nogometnu budućnost, no, u Realu ona vjerojatno neće tako skoro nastupiti, stoga je realno za očekivati kako će ga Galacticosi uskoro prodati ili posuditi.

Izgledna opcija za osvježavanje Kovačićeve karijere otvara se već ovoga ljeta, barem prema napisima španjolskih medija koji tvrde kako bi Kovačić na sljedećem prijelaznom roku mogao napustiti Madrid. Potencijalne destinacije su Sevilla i Tottenham.

Oba kluba su zapravo vrlo dobre opcije za mladog Kovačića jer bi zasigruno imao punu minutažu, a opet igrao bi u renomiranim europskim ligama i klubovima koji su uvijek negdje pri vrhu ljestvica. Također oba kluba česti su gosti elitnih europskih natjecanja, Lige prvaka i Europske lige, pa bi Kovačić i na tom polju bio zadovoljen. Real ima dobro uspostavljenu trgovinu s oba kluba, ali za očekivati je kako bi, zbog platežne moći Tottenhama, Kovačić mogao obaviti transfer u London, dok kod Seville u opciju dolazi jedino posudba, a to opet nije tako loše jer bi ostao u španjolskom nogometu i možda kroz još jednu sezonu, naravno bude li dobro igrao, uspio izboriti mjesto u Realu.

No, do ljetnog prijelaznog roka ostalo je još par mjeseci, a za očekivati je da će se do tada u utrku za Kovačića uključiti još barem dva ili tri kluba.


Komentari