IZABRAN NOVI DOPREDSJEDNIK FUTSAL DINAMA ‘Iz kluba kažu da bodovno nisu na razini kao prethodnih godina, no igrom jesu’

http://www.futsal-dinamo.hr/

Izvanredna Skupština Futsal Dinama s ciljem kako bi se razriješilo s dužnosti bivšeg dopredsjednika Juraja Čošića i potvrdilo novog, Antonija Franju održana je jučer u sportskoj dvorani Megaton. Bivši igrač i voditelj Škole futsala obnašat će ulogu dopredsjednika do sredine 2019. godine kada će se održati drugi izbori za vodstvo kluba.

Izborna godina bit će 2019. a novi izbori za predsjedništvo kluba održat će se nakon završetka aktualne sezone. Okupljene članove zanimalo je hoće li se Matija Đulvat ponovno kandidirati za predsjednika kluba.

“Interes svakako postoji, no još nisam sto posto odlučio hoću li se kandidirati. Pričamo, razgovaramo, svakako bih volio zajedno sa svojim suradnicima ponovno obnašati ovu dužnost, no isto tako bih volio da se na izborima pojavi još neki kandidat koji će biti još bolji od nas ili koji će nas, ako ništa drugo, natjerati da mi budemo bolji. Klub je do sada funkcionirao na bazi volonterstva, a sada je vrijeme da se letvica digne još više i napravi potreban iskorak”, rekao je Đulvat okupljenim članovima i pozvao sve članove da razmisle o kandidaturi za predstojeće izbor, prenosi Futsal Dinamo.

Govorilo se i od prekršajnoj prijaviti koju je Futsal Dinamo dobio zbog atmosfere na Šalati. Tako su predstavnici Kluba utvrdili da čekaju konačno rješenje, razmatraju daljnje poteze i mogućnosti te da će o novim događajima po tom pitanju pravovremeno obavijestiti svoje članove.

Đulvat je ukratko rezimirao jesen i najavio proljeće.

“Bodovno možda nismo na razini na kojoj smo bili proteklih godina, no igrom jesmo. Igramo dobro, stvaramo šanse, a u nekim utakmicama falilo nam je sreće. Činjenica je da više nemamo Kristijana Grbešu, Gorana Škorića i pokojnog Capija, no tu su neki novi mladi igrači, koji su prošle sezone bili rezervni vratari ili 10., 11. igrači ekipe, a sada su postali ti od kojih se očekuje da rješavaju utakmice. Treba vremena da razviju pobjednički mentalitet i da prihvate svoju novu ulogu. Politika kluba je takva da forsiramo igrače iz svoje škole, a gotovo svi igrači su ponikli iz nje. Vjerujemo u njih, mislimo da smo konkurentni, tako da na proljeće nećemo dovoditi pojačanja”.

Đulvat je još spomenuo kako je donesen načelni dogovor s Arenom Sport oko prava prijenosa utakmica na svojim službenim kanalima te da će klub u 2019., kao što je radio i do sada, putem raznih akcija i događaja približavati se svojim navijačima u Zagrebu i ostalim dijelovima Hrvatske.

Napomenimo kako je posebnu zahvalu za volonterski rad u klubu dobio Branimir Milanković te da drugi dio sezone počinje 18. siječnja utakmicom u Slavonskom Brodu, dok se prva domaća utakmica igra tjedan dana kasnije protiv prvaka Novog Vremena.

Komentari