IZ ZOOLOŠKOG NE STIŽU OBEĆAVAJUĆE VIJESTI! Kent se nije mogao odlučiti između Hrvatske i Kanade

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Iz zagrebačkog zoološkog vrta ne stižu obećavajuće vijesti uoči današnje utakmice skupine F svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Kanade. Naime, gibon Kent nije se mogao odlučiti iz koje bi kutije uzeo hranu, iz one s Hrvatskom, ili pak one s Kanadskom zastavom.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

To u prijevodu s jezika životinjskog prognoziranja rezultata nogometnih utakmica znači da nije mogao izabrati pobjednika te da će vjerojatno utakmica biti napeta te bez pobjednika. Barem se tako tumači u krugu stručnih prevoditelja. Utješno je, treba ipak dodati, što je Kent u prvom kolu pogriješio u prognozi. Predvidio je pobjedu Hrvatske protiv Maroka, no, kao što znamo, utakmica je završila bez pobjednika rezultatom 0:0.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Podsjetimo Vatreni danas u 17 sati igraju jako važnu utakmicu protiv najslabije momčadi skupine, Kanade. Hrvatska je trenutačno druga momčad skupine F i za prolaz u drugi krug natjecanja vatreni bi morali pobijediti slabašnu Kanadu kako bi mirnije dočekali posljednju utakmicu prvog kruga u kojoj ih čeka najjači protivnik u skupini, Belgija, koja je u prvoj utakmici pobijedila Kanadu 1:0 i prva je momčad na tablici.

 


Komentari