Iz Cibone demantiraju da je klub pred stečajem

FOTO: KK Cibona

Kažu da klub uredno posluje.

Košarkaški izbornik Aco Petrović izrazio je svoju zabrinutost za budućnost Cibone. Prema njegovim riječima, klub ne ispunjava svoje predstečajne obaveze i za 20-ak dana klub bi mogao zatvoriti svoja vrata, a Cibona kakvu poznajemo mogla bi prestati postojati. 

O ovom pitanju oglasili su se iz Cibone i ošto niječu ovakve glasine. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Poštovani,

nakon objava u tiskanim i elektronskim medijima, dužnost nam je obavijestiti javnost kako KK Cibona stabilno posluje te nastavlja takmičenje u domaćim i međunarodnim natjecanjima kako u ovoj tako i u idućim sezonama.

Informacije koje su plasirane u medije u potpunosti su neistine, a igrači, treneri, klupski djelatnici i uprava Kluba će i dalje, uz potporu Grada Zagreba, čiji smo ponosni simbol, nastaviti svojim radom i zalaganjem stvarati nove klupske vrijednosti.

Za kraj, pozivamo sve navijače da nas glasno podrže, sa svim sportskim rekvizitima i Ciboninim obilježjima, na drugoj utakmici polufinala koja se igra 10.svibnja u 18:00 sati u KC Dražen Petrović te da zajedno proslavimo ulazak našeg Kluba u finale prvenstva Hrvatske”.

Podjećamo, i Aco Petrović pozvao je navijače da podrže klub, ali iz drugih razloga.

“Pozivam poklonike košarke da se od Cibone dođu oprostiti obučeni u nešto plavo. Jer, druga polufinalna utakmica doigravanja protiv Šibenika mogla bi biti posljednja u Zagrebu, a ako ne bude onda bi to mogla biti neka od finalnih utakmica s Cedevitom”, kazao je.

>>> Cibona pred stečajem? Klub kakvog poznajemo odlazi u zaborav


Komentari