Ivan Sršen stigao na jednogodišnju posudbu u PPD Zagreb

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb u svoje je redove doveo povremenog hrvatskog reprezentativca Ivana Sršena.

Ovaj 26-godišnji desni vanjski u redove hrvatskog prvaka stigao je iz našičkog Nexea, a ranije u karijeri nastupao je za GRK VaraždinMetković i Opuzen.

Boje hrvatske rukometne reprezentacije nosio je u kadetskim i juniorskim selekcijama, a kod izbornika Lina Červara dobio je i poziv u A selekciju s kojom je početkom ljeta osvojio Mediteranske igre.

Evo odradio sam prvi trening i sve je dobro prošlo. Dečki su me super prihvatili, pomažu mi da se što prije uhodam u sve ovo i mogu slobodno reći da su prvi dojmovi odlični. Osjećam veliku odgovornost dolaskom u Zagreb. Igranje u SEHA Gazprom ligi i Ligi prvaka veliki je izazov i mogu reći da ćemo mi sa svoje strane poduzeti sve što je u našoj moći i ako nas pritom sreća malo pomazi mogli bi napraviti i sjajan rezultat. S trenerom Červarom sam surađivao u reprezentaciji i iskreno se veselim nastavku sjajne suradnje. Najbitnije je da svi međusobno dobro kliknemo i onda će takva jedna suradnja dati i dobar rezultat. Hvala Zagrebu na prilici, hvala mom Nexeu što me je pustio na posudbu. Veselim se ovoj godini, poručio je Ivan Sršen.

Najnovija akvizicija PPD Zagreba nastupat će u dresu s brojem 13 na leđima.


Komentari