ISPRAĆAJ LEGENDE: Od Cice Kranjčara oprašta se obitelj i brojni Modri

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Od velikog Cice Kranjčara osim obitelji i prijatelja oprostili su se i brojni navijači Dinama. Kolona koja se pojavila na Mirogoju ispratila ga je do Aleje velikana, a većina je bila ogrnuta Dinamovim šalom.

Bio si svima idol, zvijezda vodilja, prijatelj, pojam gospodštine i dobri duh našeg grada. To sve znaš. Ono što ne znaš da ćeš to sve ostati jako dugo”, rekao je njegov sin Niko na komemoraciji u hotelu Westin.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Na Mirogoju su se okupile stotine ljudi koje žele odati počast preminulom hrvatskom velikanu. Cico je ostavio trag među svima njima. Posebno ga pamte oni s kojima je surađivao, poput bivšeg hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića koji je također u koloni na posljednjem ispraćaju. Došli su i drugi hrvatski nogometni i sportski velikani, među kojima je i hrvatski izbornik Zlatko Dalić. Svoju počast došao je odati i bivši izbornik Ante Čačić.

Na komemoraciji okupili su se Velimir Zajec, Marko Mlinarić, Stjepan Deverić, Tomislav Ivković, Zvonimir Boban i Nikola Jurčević. Došao je i sadašnji Dinamov trener Zoran Mamić, Također, došli su predstavnici šampionske generacije Zagreba, Antonio Franja i Dalibor Poldrugač, bivši hrvatski izbornici Mirko Jozić i Ante Čačić te u ime Vlade RH ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Zlatko Cico Kranjčar preminuo je 1. ožujka u 65. godini nakon problema s jetrom. Iza sebe je ostavio suprugu Elviru Kranjčar i dvoje djece, kćer Lanu i sina Niku.


Komentari