Isklešite ljetnu formu u TC Maksimir najdinamičnijim dvoranskim sportom

FOTO: Wikipedia

Tenis centar Maksimir, smješten na Ravnicama, pored 26 teniskih terena (20 zemljanih i dva betonska te četiri zatvorena terena s match play podlogom) svima zainteresiranima nudi i mogućnost najma squash igrališta već za 30 kuna po satu u terminu od 07:00 do 16:00 sati. Za popularnije termine u preiodu od 16:00 do 23:00 sati potrebno je izdvojiti 20 kuna više za najam igrališta. A ukoliko zainteresirani nemaju svoju opremu  u TC Maksimir postoji mogućnost najma reketa za 15 kuna po satu i loptice za 5 kuna po satu.

Igralište je konstruirano po pravilima Svjetske squash organizacije (WSF): visina stropa najmanje: 5.640 mm, dužina dvorane 9.750 mm, a širina 6.400 mm.

Squash ne spada u skupe sportove, jer osnovna oprema (reket i loptice za squash, tenisice za indoor sport i sportska odjeća) i nije skupa, a može se igrati u bilo koje doba dana. To je razlog zašto je sve više igrača svih uzrasta koji se bave ovim sportom. Zbog svoje brzine i dinamičnosti squash je idealan da se u vrlo kratkom periodu dovedete u formu što je sjajna prilika za sve one koji se tijekom ljeta žele pokazati na plaži u najboljem svijetlu. U 30 minuta igre može se sagorjeti i do 500 kalorija, što je izuzetno mnogo u odnosu na druge aerobne dvoranske (indoor) sportove, a podjednako ga igraju i žene i muškarci jer u igri ne pobjeđuje tjelesno snažniji igrač već onaj koji brže razmišlja.

Informacije i rezervacije na telefon 091/23 22 025.


Komentari