‘Ipak ništa od Maksimira za spektakl protiv Benfice!’

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Dinamo je na svojim stranicama objavio da će se utakmica protiv Benfice u Ligi prvaka premjestiti na Hitrec Kacijan, prenosi Jutarnji list.

Ništa od Maksimira, a evo i kompletne obavijesti koju su Modri podijelili na svojoj stranici:

“Dinamo ovim putem obavještava javnost o odluci da se utakmica Lige prvaka mladih GNK Dinamo – SL Benfica, koja je na rasporedu u srijedu 18. ožujka 2020., premjesti na stadion Hitrec – Kacijan s početkom u 14:00 sati.

Unatoč velikim naporima da utakmica bude odigrana na glavnom travnjaku stadiona Maksimir te da se na taj način još jednom oda priznanje mladim igračima na velikim uspjesima, činjenica je da ne možemo ignorirati najnovija događanja oko širenja bolesti COVID-19, uzrokovane novim koronavirusom (SARS-CoV-2) te uputstva nadležnih državnih institucija.

GNK Dinamo je u stalnom kontaktu s nadležnim tijelima Republike Hrvatske, UEFA-om, HNS-om i Benficom te u ovom trenutku nije donesena odluka o otkazivanju utakmice ili igranju pred praznim tribinama.

U slučaju bilo kakvih promjena, GNK Dinamo će na vrijeme obavijestiti javnost putem službenih komunikacijskih kanala kluba.”


Komentari