IMAMO DOBRE VIJESTI! Uskoro će u prodaju biti puštene ulaznice za utakmicu na Maksimiru! Možete navijati, ali uz jedan uvjet

Photo: Marko Prpic/Vecernji list

Kako bi klub omogućio da igrači Dinama na svom novom europskom putu imaju podršku navijača na stadionu, GNK Dinamo donio je odluku da će na utakmici 1. pretkola Lige prvaka Dinamo – Valur, 7. srpnja s početkom u 19 sati na stadionu Maksimir, omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Valur:

Tribina sjever dolje 80kn
Tribina sjever gore 80kn
Tribina zapad gore 100kn
Tribina zapad dolje 120kn

Važno!

Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) i EU digitalne COVID potvrde, a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Za kupovinu ulaznice osoba treba sa sobom imati važeći osobni dokument i EU digitalnu COVID potvrdu. Ticket point u utorak 6. srpnja radit će od 9.00 do 21.00 sat, a u srijedu od 9.00 do 19.45 sati.

Zbog specifičnosti uvjeta prodaje, ulaznice nisu dostupne u online prodaji. Također, zbog epidemioloških ograničenja i stanja pandemije neće biti prodaje godišnjih ulaznica u sezoni 2021/22.

Na linku u nastavku možete pronaći informacije o ulaznicama za osobe u invalidskim kolicima.


Komentari