IKONA SREBRNIH VATRENIH SUOČAVA SE S BIZARNIM PROBLEMOM: ‘Razgovaram sam sa sobom’

Foto: Screenshot

Legendarni vratar srebrne generacije Vatrenih, Danijel Subašić, odradio je veliki intervju za francuski L’Equipe, u kojem je otkrio kako ga je vrlo neugodno iznenadio bivši Monacov predsjednik Vadim Vasiljev ponudom ugovora koji mu se nikako nije svidio, ali rekao je kako ima još jedan veliki problem s kojim se gotovo svakodnevno suočava.

Monaco ima vrlo slabu posjećenost utakmica. Klub igra na stadionu Luja II., koji ima kapacitet 18 i pol tisuća gledatelja. Međutim, stadion je većinu utakmica prazan, posebice kada Monaco igra protiv manje atraktivnih protivnika.

“Teško je igrati na tom stadionu. Kada se zagrijavam, na njemu nema nikoga. Morate biti psihički jaki. Razgovaram sam sa sobom kako bih se motivirao”, otkrio je Francuzima Subašić.

Suba je pola sezone izbivao s terena zbog ozljede zadnje lože, a kada se vratio sa SP-a u Rusiji sa srebrom šef kluba ga je vrlo neugodni iznenadio. Suba je tražio ugovor do 2021. godine, a aktualni mu traje do 2020., ali to nije bilo moguće.

“Obećao mi je na kraju prošle sezone da će mi produljiti ugovor ako završimo drugi. Prihvatio sam to, no kada sam se vratio u kolovozu, poručio je da mi može povećati plaću, ali da mi neće produljiti ugovor. Nisam želio novac, bio sam zgrožen. Nije to bilo dobro za mene, ali zaboravio sam to. Dobro mi je ovdje, volim Monaco”, zaključio je Subašić.


Komentari