IGRAČI DINAMA NA CIJENI: City u lovu na mladog dinamovca, Olmo drugi najrazvijeniji igrač u Španjolskoj

Marko Todorov / CROPIX

Nogometaši GNK Dinamo Zagreb sve više oduševljavaju nogometni svijet. Nova potvrda dolazi iz Španjolske gdje je Dani Olmo proglašen drugim najrazvijenijim igračem.

Na prvom mjestu je Barcelonin Riqui Puig koji je dobio 46,51% glasova dok se odmah iza njega smjestio Dinamov Dani Olmo s 41,86% glasova, objavila je Katalonska nogometna federacija. Na trećem mjestu je lijevi bek Espanyola Adria Pedrosa s 11,63% glasova. Na Twitteru ima i onih koji se ne slažu s takvih poretkom, pa novinar Simon Harrison ističe kako je smiješno da nakon svega što je pokazao, Olmo nije dobitnik ove nagrade.

Još jedna dobra vijest dolazi iz Engleske u kojoj je Pep Guardiola bacio oko na mladog dinamovog talenta. Antonio Marin je pod povećalom već duže vrijeme, a trener Cityja je oduševljen njegovim nastupima.

Marin je ove sezone odigrao četiri utakmice za Dinamo u HNL-u, te dvije za juniorsku momčad u Ligi prvaka. Bio je i asistent Šipošu u remiju 2:2 kod Manchester Cityja. Kako javlja Sky Sports, City već neko vrijeme prati  18-godišnjeg ofenzivca Dinama koji ugovor s klubom ima do 2024. godine.


Komentari