Igrač s velikim nizom grešaka! Puno zarađuje, a sad već pretjeruje

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Dinamo je pao bez ispaljenog metka, a što je najgore, nije ni West Ham baš ispraznio šaržer. Dinamo nije ni zaprijetio vrataru londonskoog kluba, ali je zato konstantno prijetio – Livakoviću.

Iako je Michail Antonio fantastičan napadač, jak, brz, spretan i uvijek spreman, Dinamu je ponovno presudio jedan čovjek, možda i jedan na čije smo ‘akcije’ pomalo i navikli – Kevin Theophile-Catherine.

Njegove pogreške u važnim utakmicama teško je uopće izbrojati, a toliko su česte da su protivnici vjerojatno počeli računati na ‘poklone’ od francuskog stopera.

Teško se i prisjetiti svih pogrešaka glavnog krvnika Dinama. Francuz griješi u velikim utakmicama, pogriješio je protiv Cluja, griješio je protiv Shaktara, a i Villarreal je imao koristi od njega.

Na kraju stvarno dolazimo do toga da je on najveći problem Dinama, najčešći krivac i krvnik. Znao je imati utakmice za pamćenje, ali čini se da u njemu prevladava ipak ovaj kikserski Theophile.

Shvatio je to, čini se, i Damir Krznar, koji je francuskog stopera (inače jednog od najplaćenijih igrača Dinama s godišnjom plaćom od cca 800.000 eura) izvadio iz igre još na poluvremenu, no hrvatski prvaci nisu mogli do pozitivnog rezultata. West Ham je ipak prevelik zalogaj, a ponekad se činilo kao da Dinamo nikada nije igrao Europu, kao da su pod dojmom svega što se događa.

U sivilo se uklopio i Šutalo, koji je išao stopama Theophilea-Catherine te pogriješio kod drugog pogotka West Hama. Petković grešku nije uspio ispraviti, a Englezi su s Maksimira otišli s punim plijenom, ali i punim šaržerom. Pucao je Dinamo, ali čini se u krivom smjeru.


Komentari