Humanitarna akcija Futsal Dinama: Dođi i popij pivo za 10 kuna

Futsal Dinamo vas poziva na humanitarnu akciju Dinamo je Up2date koja će se održati 25. travnja 2018​. s početkom u 18:30 sati u Harat’s Pubu Potepuh (iznad Dolca)

Nakon što su i ove sezone dokazali kako se s loptom u nogama sjajno snalaze, igrači Futsal
Dinama pokazat će kako im ide s tacnama u rukama.

Naime, šestorica prvotimaca Futsal Dinama ove će srijede u Harats Pubu biti konobari i to u
humanitarne svrhe. Sav prihod od prodanog pića koji oni prikupe ići će za Up2date, centar za istraživanje, edukaciju i primjenu novih znanja koji je organizator kampa za slijepe i
slabovidne osobe ICC Croatia 2018 u Zadru, na kojem mlade osobe od 16 do 25 godina
razvijaju svoje informatičke, komunikacijske i socijalne vještine.

Futsal Dinamo poziva sve svoje navijače da se odazovu akciji i dođu već od 18:30h na ovo
događanje u čijem sklopu je predviđeno i malo igralište za najmlađe, kao i kutak za razmjenu sličica za nadolazeće Svjetsko prvenstvo.

Također, svi nakon akcije mogu ostati i uživati u zajedničkom gledanju utakmice Lige prvaka Bayern – Real s našim igračima.

U sklopu Harats Puba biti će i kutak za učlanjivanje u Futsal Dinamo, kao i u udrugu Dinamo to smo mi. Podsjetimo, već sada u travnju do rušenja rekorda dijeli nas samo 60 članova, te je ova večer prava prilika da se približi tom broju uoči zadnjeg kola i derbija s Makarskom.

Na licu mjesta moći će se kupiti i ulaznice za tu utakmicu u petak u 20h u kojoj možemo doći i do prvog mjesta uoči doigravanja.


Komentari