Hrvoje Čale predvodi zvijezde Dinama i Zaprešića u humanitarnoj utakmici na krovu Westgatea

icv.hr

Ukupni nagdradni fond iznosi 100.000 kuna.

Na krovu Westgatea ove nedjelje (2. srpnja), s početkom u 18:30 odigrat će se humanitarna utakmica između legendi Dinama i Zaprešića s ciljem skupljanja novčanih sredstava potrebnih zadaljnje liječenje 17-godišnjeg Marka Dabelića koji je teško stradao u prometnoj nesreći.

Na utakmici legendi Dinama i Zaprešića, između ostalih, nastupat će Hrvoje Čale, Dario Šimić, Hrvoje Štrok, Ante Rukavina, Tomislav Gondžić, Ivan Kovačec, bivši rukometaš Denis Špoljarić i drugi.

Humanitarna utakmica održat će se u sklopu četvrtog turnira na natjecanju Trofej Dinamo koji će se od 30. lipnja do 2. srpnja održati na jedinstvenoj lokaciji, krovu Westgate shopping centra.

„Pozivam sve zainteresirane ljubitelje nogometa da dođu na humanitarnu utakmicu i na Trofej Dinamo na Westgateu, da prijave svoju ekipu i uživaju u turnirskoj atmosferi, dobroj igri, ugodnom
druženju, iću, piću i svemu što ide uz ovakve događaje. Mislim da je Trofej Dinamo super stvar za zagrebačke kvartove i da takvih događaja treba biti što više jer sve počinje u kvartu, na haklu i na malom nogometu“, rekao je ambasador turnira i humanitarne utakmice Hrvoje Čale.

Trofej Dinamo je natjecanje koje je pokrenuto ove godine u potrazi za najboljom malonogometnom ekipom Grada Zagreba i s ciljem vraćanja mladih na sportska igrališta. Turniri se igraju na specijaliziranoj podlozi za mali nogomet, na kakvoj se igraju međunarodna malonogometna natjecanja, a ukupni nagradni fond iznosi više od 100.000 kuna.

Osam najboljih ekipa s pet kvalifikacijskih turnira plasirat će se na veliku završnicu koja se igra na Šalati početkom rujna. Sve momčadi koje se kvalificiraju dobit će garnituru dresova od tehničkog
sponzora natjecanja Nikea te doživljaj igranja pred punim tribinama kao profesionalac koji omogućuje generalni sponzor Karlovačko. Kroz tri dosadašnja turnira – Keglić, Dubrava i Jarun – već su se isprofilirale momčadi koje će se približiti Šalati, no u igri je još velikih 28 bodova na preostala dva turnira, Westgateu (30.6. – 2.7.) i Dugavama (25.-27.8.).

Sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti na TD Westgate do danas u 18 sati na broj 091 510 4746 ili na službenoj stranici natjecanja – www.trofej-dinamo.hr.


Komentari