HRVATSKI PRVAK OSTAJE BEZ DVA STOŽERNIKA! Njih će biti teško nadomjestiti, ima li rješenja?

Foto: Instagram/GNK Dinamo

Nogometaši Dinama već su odavno prvaci Hrvatske. Ostaje im još borba za trofej “Rabuzinova sunca”, jer ih u finalu Kupa čeka Rijeka. Bit će to okršaj dviju prvoplasiranih momčadi s ljestvice HNL-a na neutralnom terenu u Puli. Istina, Pula je bliže Rijeci, ali ne treba dvojiti ni u veliku podršku BBB-a.

Dok se razmišlja manje-više samo o toj utakmici, u Maksimiru se već slaže kadar za sljedeću sezonu. Već smo pisali da su na “meti” Nenada Bjelice Baliu i Niakate, a s obzirom na njihove pozicije, može se zaključiti i koji će igrači napustiti plavi kolektiv. Iako, to što dolaze dva desna krila, ne mora ništa značiti, alSportske novosti su se pozabavile baš igračima s tih pozicija.

Trener Modrih već je rekao da neće previše gomilati kadar ovog ljeta. Jezgra se isprofilirala kroz ovosezonske europske bitke, tu je i “druga momčad” koja uspješno gura kroz većinu prvenstvene sezone.

Kada je riječ o Dinamovoj desnoj strani, šuška se da bi ovog ljeta mogli otići Petar Stojanović i Izet Hajrović. Slovenski reprezentativac Stojanović već je dugo u Maksimiru, od ljeta 2016., profilirao se kao igrač “europskog” Dinama, a neki menadžerski izvori tvrde da će plavi klub uskoro dobiti sasvim zadovoljavajuću ponudu za njega.

Izet Hajrović je, pak, u Dinamu ostao na inzistiranje Nenada Bjelice, koji iznimno cijeni njegove kvalitete. Hajrović je bio jedan od glavnih igrača i najbolji strijelac ove eurosezone, sjajan je momak koji je bio i jedan od velikih kohezijskih faktora svlačionice. Ugovor mu, međutim, istječe na zimu ove godine, a saznaje se da već ima ponuda za nastavak karijere.


Komentari