Hrvatski košarkaši tražena roba na NBA tržištu! Pogledajte gdje će nastaviti svoje karijere.

commons.wikimedia.org

Noćas je počeo prijelazni rok u NBA-u, vrijeme koje svake godine označava veliku potrošnju novca kako bi momčadi u svoje redove dovele najbolje košarkaše u ligi te da bi se u tekućoj godini borili za naslov prvaka lige. Nama najvažnije vijesti su gdje će naši košarkaši nastaviti sezonu.

Bojan Bogdanović je uspio dogovoriti najbogatiji ugovor u svom životu. Potpisao je ugovor sa Utah Jazzom gdje će u sljedeće četiri godine zarađivati nevjerojatnih 73 milijuna dolara. Bile su i prije spekulacije kako su zainteresirani za njega, a sada se i to obistinilo. Utahu je jako trebao igrač njegovog kalibra. S ovim ugovorom Bogdanović je postao najplaćeniji hrvatski sportaš u povijesti.

Mario Hezonja je također promijenio klub. Potpisao je ugovor sa Portland Trail Blazersima. Potpisao je ugovor na 2 godine gdje bi trebao zaraditi 3.6 milijuna dolara. Također postoji opcija da ako mu se ne svidi u klubu da ga može raskinuti. Portland je već od prije bio zainteresiran za Hezonju, ali je ipak otišao u New York.


Komentari