HRVATSKA VEČERAS PONAVLJA POVIJEST: Barakude nakon Zagreba idu po zlato i u Splitu!

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Večeras se od 20 sati i 30 minuta u Splitu na bazenu u Spaladium Areni u finalu Europskog prvenstva susreću Hrvatska i Mađarska koje će odlučiti o novom prvaku Starog kontinenta.

Hrvatska je jedino europsko zlato osvojila prije 12 godina u Zagrebu, a večeras Barakude pod vodstvom Ivice Tucka imaju mogućnost ponoviti povijesni uspjeh.

Kao i svaki put do sada Spaladium Arena biti će ispunjena do posljednjeg mjesta, a zanimanje za utakmicu je bilo toliko da su karte rasprodane za manje od sat vremena.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Preseliti na Poljud

Zanimanje za utakmicu je toliko da je Jerko Marinić Kragić duhovito izjavio: “prijatelji mi kažu da je tolika pomama za ulaznicama da bi oni najradije bazen preselili na poljudski stadion”.

“Znali smo što možemo očekivati od splitske publike, i ne samo splitske, ali ovo je ipak iznenadilo sve nas, očekivanja su premašena. Ovo što doživljavamo je čudo, riječima neopisivo i htio bih se svima zahvaliti na toj podršci. I kad padnemo, navijači nas dižu, to je neviđeno. Takav ambijent sam osjetio samo na utakmicama Hajduka”, rekao je Kragić za Večernji list.

Izravan prijenos možete pratiti na drugom programu HRT-a, s početkom od 20 sati i 30 minuta.


Komentari