Hrvatska oslabljena protiv Francuza, nove loše vijesti iz tabora Kauboja

Foto: Screenshot

Ne dolaze dobre vijesti iz tabora hrvatske rukometne reprezentacije. U Mađarsku nisu otputovali kapetan Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, a najnovija vijest je da je na koronu pozitivan i Marko Mamić.

Naime, Duvnjak je jučer bio negativan na testiranju na COVID-19, ali nije otputovao s reprezentacijom zbog dodatnih terapija za leđa, dok Cindrić nije bio negativan pa mora čekati negativan rezultat. Dobije li ga tijekom dana, još uvijek stigne biti u momčadi.

Foto: Jozo Čabraja / kolektiff

Testiranje je otkrilo još jednog pozitivnog po dolasku u Mađarsku. To je Marko Mamić koji je visoko kotirao u svim planovima izbornika Hrvoja Horvata koji je za njega mislio da će biti stožerni igrač obrane.

Ali korona je srušila i taj plan. I zato će hrvatskim rukometašima prvi susret na ovom europskom prvenstvu protiv olimpijskih pobjednika Francuza biti izuzetno težak.

Niti naši prvi protivnici nemaju lak zadatak. Francuska je također imala problema. U Szeged dolazi bez Nedima Remilija, Timotheya N’ Guesana i Luke Karabatića koji su ozlijeđeni, te Elohima Prandija koji je dobio ubod nožem u novogodišnjoj noći.

Susret prvog kola rukometnog Eura u Mađarskoj između Hrvatske i Francuske na rasporedu je sutra u 20.30 sati.


Komentari