HRVATSKA OSIGURALA JOŠ DVIJE MEDALJE! NAŠI BOKSAĆI NEZAUSTAVLJIVI!

FOTO: HOO

Dobre vijesti nam stižu iz Minska. Na Europskim igrama koje se tamo održavaju naši boksaći Toni Filipi i Marko Milun osigurali su minimalno brončane medalje.

Toni Filipi je u četvrtfinalu u teškoj kategoriji do 91 kilograma svladao Mađara Adama Hamorija odlukom sudaca 3-2. Mađar je tijesno dobio prvu rundu, Filipi se u drugoj rundi probudio pa izjednačio, da bi u odlučujućoj, trećoj rundi, poljski sudac prevagnuo na stranu našeg boksača za ukupnih 3-2. U polufinalu protivnik će mu biti Rus Muslim Gadžimagomedov.

Naš drugi boksać Marko Milun je u super teškoj kategoriji u čevrtfinalnom dvoboju pobijedio Gruzijca Mikhaela Bakhidzea jednoglasnom odlukom sudaca (5:0). Milun u dvije runde nije dao šanse Gruzijcu prije nego što su liječnici prekinuli meč radi posjekotine gruzijskog teškaša. Tada se pristupilo bodovanju onoga što su boksači pružili u ringu u dotadašnjem meču i Milun je uvjerljivo slavio jednoglasnom odlukom.

Natjecanje u boksu se nastavlja u petak. Najprije će od 16:00 sati polufinale tražiti Milun, a zatim u 21:00 sat Toni Filpi.


Komentari