HRVATSKA LEGENDA NAPUSTILA JE ZAGREB! Prvak je u potrazi za novim trenerom, igrači tuguju

igor vori
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Proslavljeni rukometaš, sada trener, Igor Vori više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb.

“Nakon konzultacija i razgovora vođenih kroz ovaj tekući tjedan, sada već sa bivšim glavnim trenerom, uprava kluba i Igor Vori su došli do zajedničkog zaključka da je neophodno napraviti promjenu, kako bi se ekipa pripremila adekvatno za nadolazeće utakmice, posebice one u kojima se očekuju bodovi”, objavio je aktualni prvak Hrvatske u rukometu.

Igor Vori na klupu Zagreba sjeo je nakon odlaska Veselina Vujovića i to početkom lipnja. Odradio je tako pripremni period s momčadi nakon proljetne stanke uzrokovane Covidom19, a na klupi Zagreba bio je na svega pet službenih utakmica.

Dva poraza koštala su ga četvrtog mjesta u SEHA Gazprom ligi, a poraze je nanizao i u prva tri kola EHF Lige prvaka. S budućim trenerom Zagreb očekuje težak dvoboj i to u Barceloni te naknadno u Areni Zagreb dočekuju Celje gdje se i nadaju prvim bodovima.

“Igoru Voriju se uprava i zaposlenici kluba zahvaljuju na suradnji i profesionalnom odnosu u ova četiri mjeseca zajedničkog rada”, zaključili su u priopćenju kluba.

 

Komentari