HRGOVIĆ PROTIV JOSHUE U RINGU? ‘Volio bi se boriti protiv Filipa, cijeni ga, piše mu’

Foto: Cropix/Instagram

Nakon dugih devet i pol mjeseci, Sesvečanin Filip Hrgović pokazao se u ringu u svom punom sjaju. Uspio je pobijediti Crnogorca Marka Radonjića. Meč je prekinut u petoj rundi.

Nije to rang protivnika koji Hrgović treba, ali odmah nakon borbe počelo se pričati o budućim suparnicima. Jedno veliko ime moglo bi se naći s Hrgovićem, u ringu.

“Bila je to dobra Filipova izvedba, njegov suparnik je bio nekoliko razina ispod njega, a na kraju je ostao bez goriva protiv vrhunskog teškaša. Nitko iz top 15 se nije želio boriti protiv Filipa Hrgovića i to dovoljno govori”, rekao je Eddie Hearn, Filipov kopromotor te ujedno i promotor Anthonyja Joshue.

No, postoji li mogućnost da se Zagrepčanin susretne u ringu s Joshuom?

“Filip se želi boriti i mora se opet boriti ove godine. Jedino što moramo paziti je da ne propusti svoje prilike sad u najboljim godinama. Joshua bi se volio boriti protiv Filipa Hrgovića, cijeni ga, piše mu… Ali zbilja se nadam da će se neki od top 15 boraca boriti protiv Filipa, bio to bivši prvak Andy Ruiz, Luis Ortiz ili netko drugi. Moramo i vidjeti kako bi Filip izgledao u defenzivi, ali ne želimo s time čekati predugo”, rekao je Hearn.

Hearn je nakon borbe spomenuo još jednog mogućehg protivnika.

“Da, Bakole je jedan od boraca koji bi mogao ući u ring s Hrgovićem, ali postoje puno veća imena koja bismo htjeli suprotstaviti Filipu. Ako Bakole želi borbu, neka to i javno kaže”, rekao je.


Komentari