HOĆE LI MU SE ZIDANE SMILOVATI NAKON OVOGA? Pogledajte novu majstoriju Matea Kovačića (VIDEO)

Facebook

Spomenimo i kako je Luka Modrić bio toliko oduševljen golom Kovačića da ga je odlučio proslaviti podignutim rukama, iako je riječ samo o golu postignutom na treningu.

Otkako je smijenjen Rafael Benitez, hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, skuplja minute na kapaljku. Novi menadžer Zinedine Zidane jednostavno ga ne vidi u kadru svoje momčadi, pa ga posljednje vrijeme čak ne stavlja niti na klupu za zamjene, a već se uvelike nagađa i kako Kovačić odlazi na ljeto. Pa ipak, Mateo na treninzima i dalje oduševljava suigrače svojim majstorskim potezima, a možda oduševi i menadžera Zidanea.

Na jučerašnjem treningu nogometaši Reala vježbali su udarce s ruba šesnaesterca, a jedan od naljepših golova postigao je baš Mateo. Loptu mu je namjestio kapetan Sergio Ramos, a Kovačić je precizno plasirao loptu u rašlje. Bio je to neobranjiv udarac, koji bi da je postignut u natjecateljskoj utakmici vjerojatno konkurirao za gol godine. Spomenimo i kako je Luka Modrić bio toliko oduševljen golom Kovačića da ga je odlučio proslaviti podignutim rukama, iako je riječ samo o golu postignutom na treningu.

Shooting practice / Tiros a puerta

?⚽??Pass ▶ control ▶ SHOOT!Nacho Fernández Iglesias ✅Mateo Kovačić ✅Lucas Vázquez ✅Sergio Ramos ✅Danilo Luiz ✅#RMCity #RMLiga #HalaMadrid

Posted by Real Madrid C.F. on Montag, 18. April 2016

>>> VRHUNSKI TEHNIČAR KOVAČIĆ: Pogledajte kakve majstorije Mateo može izvesti (VIDEO)

>>> ETO, ZATO JE U REALU: Kova još jednom pokazao da je apsolutni majstor s loptom (VIDEO)


Komentari