HALILOVIĆ ZAVRŠIO S BARCELONOM? Trener Sportinga gadno ga ocrnio pred Luisom Enriqueom

Facebook

Krenulo je idilično, Alen se brzo nametnuo i krenuo asistirati, zabijati i oduševljavati navijače Gijona i kritičare svojim potezima. No, onda je pao u drugi plan…

Čini se kako je Alenu Haliloviću suđeno da ne zaigra za Barcelonu. Na Camp Nou stigao je kao 17-godišnjak, a o njemu se pisalo kao o novom Messiju, veličao se njegov talent i sposobnosti, a onda je na sveopće iznenađenje završio u Barceloni B na kaljenju. Nažalost prva sezona bila je velik fijasko u kojem Halilović nije pokazao niti polovicu onoga što može. Stoga je već sljedeće sezone, to jest, ove sezone, poslan u Sporting Gijon.

Krenulo je idilično, Alen se brzo nametnuo i krenuo asistirati, zabijati i oduševljavati navijače Gijona i kritičare svojim potezima. No, onda je pao u drugi plan i mjesto u prvom momčadi zamijenio klupom. Sezona samo što nije završila, a Halilović se nažalost ne može pohvaliti zavidnim učinkom u Sportingu. No, koga za to kriviti? Trenera Abelarda koji mu nije vjerovao? Ili igrača koji se nije uspio nametnuti na treningu?

Prema pisanju španjolskog Don Balona, čini se kako je ipak problem u Haliloviću. “Ako Halilović dobro ne trenira, neće ni igrati. Ništa mu neće biti poklonjeno. Talent nije dovoljan”, kazao je trener Sportinga, Abelardo, treneru Barcelone Luisu Enriqueu. To može značiti samo jednu stvar, a to je da Halilović vjerojatno neće tako skoro zaigrati za Barcelonu.

Ipak za Alena su već pokazali interes španjolski prvoligaši Sevilla i Valencija, a pitanje je samo hoće li Halilović tamo na posudbu ili će se netko odvažiti i poslati ponudu za otkup.


Komentari