GVARDIOL BI TREBAO U REAL PO REKORD? Predsjednik kluba planira srušiti sve rekorde za Vatrenog

Na fotografiji: Joško Gvardiol (Foto: Tom Dubravec/CROPIX)

Ni sam Joško Gvardiol ne zna je li u posljednja dva mjeseca dobio više bračnih ili nogometnih ponuda, ali jedno je sigurno, koju god nogometnu ponudu prihvati past će rekord.

Teško da će naš stoper napustiti klub prije kraja sezone, ali već na ljeto se nastavlja prava borba za najboljeg stopera svijeta. Leipzig je i sigurno odbio sve ponude na ovu zimu.

Na ljeto ponovno kreće borba, a navodno prvi u redu je Real Madrid, tvrde izvori bliski klubu. Kraljevi su spremni izdvojiti 80 milijuna, ali i ako Leipzig odbije ponudu igra tu neće stati.

Magičnih 100

Florentino Perez spreman je za Gvradiola i probiti magičnu granicu od 100 milijuna eura. Predsjednik Kraljeva spreman je na bilo koji iznos kako bi spojio Gvardiola i Modrića, a struka smatra da baš na stoperima Realu fali kvalitete.

“U Madridu moraju odlučiti hoće li Joška Gvardiola učiniti najskupljim branićem u povijesti nogometa ili potražiti drugu alternativu” napisali su španjolski mediji.

Naravno, neće to biti tako jednostavno jer u prvom redu stoje Chelsea i Manchester City kojima nije problem ni “iskeširati” i 120 milijuna eura. Bilo kako bilo profitirat će i Dinamo koji će dobiti 20 posto.


Komentari