Guardiola uoči utakmice s Dinamom ostao bez jednog od ključnih igrača

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Dinamo večeras od 21 sat gostuje na Etihadu kod jedne od najskupljih klupskih momčadi, Manchester Citya u drugom kolu Lige prvaka.

Iako veliki favorit trener Citya Pep Guardiola našao se u novim problemima. Još od ranije  ne može računati na prvi stoperski par. John Stones i Aymeric Laporte ozlijeđeni su od početka rujna i sigurno neće igrati protiv Dinama, kao ni još uvijek nespremni Benjamin Mendy te Leroy Sane koji je operirao ligamente koljena. Popisu ozlijeđenih igrača pridodan je i veznjak Kevin de Bruyne koji se ozljedio na subotnjoj utakmici protiv Evertona.

De Bruyne je drugi najskuplji igrač Citya odmah iza Raheema Sterlinga te ujedno i jedan od najvažnijih kotačića u Guardiolinoj momčadi. Ove je sezone U prvih sedam prvenstvenih utakmica ubilježio je čak osam asistencija i dva gola.

Guardiola je vrlo kratko prokomentirao situaciju s ozljeđenim de Bruyneom, ”Ne znam zašto, ali još mi nije jasno zašto mi igrači na vrijeme ne kažu kad imaju problema”.

Kako bilo ozljeda jednog od najboljih Cityjevih igrača daje barem malu nadu uoči večerašnjeg okršaja Dinama i prvaka Engleske.


Komentari