GOTOVA JE SAGA O IBANEZU I REPREZENTACIJI: Lucho neće igrati za Hrvatsku, a evo i zašto

Facebook

“Bit ću kratak i jasan: Niti će Ibanez dobiti poziv, niti će ići na Europsko prvenstvo u Francusku”, rekao je Darko Alegić, agent Luisa Ibaneza.

Bivši Dinamovac, a sada Zvezdaš, Luis Ibanez, gotovo sigurno neće nastupati za hrvatsku reprezentaciju na nadolazećem Europskom prvenstvu u Francuskoj. Nakon što se razvukla trakavica oko pozivanja argentinca s hrvatskom putovnicom u repku, Ibanezov agent Darko Alegić odlučio je prekinuti sva nagađanja.

“Što se tiče teme igranja za reprezentaciju Hrvatske, želio bih ovom prilikom prekinuti to medijsko nagađanje. Bit ću kratak i jasan: Niti će Ibanez dobiti poziv, niti će ići na Europsko prvenstvo u Francusku, rekao je Alegić za MozzartSporta potom je naveo i razloge,  “Sadašnji izbornik Čačić trenirao je Luisa u Dinamu pa uopće nije realno da ga sad zove u reprezentaciju kada ga ni u Dinamu nije vidio na poziciji lijevog beka”, zaključio je.

Alegić je kratko komentirao i nedavne izjave kako Lucho ne zaslužuje poziv jer je srpska liga preslaba. “Osvrnut ću se na još neke komentare iz Zagreba koji opovrgavaju kvalitetu srpske lige. Nije ona slabija od hrvatskog prvenstva, ta je tema totalno presmiješna. Luis je odnosom prema suigračima i klubu gdje je god igrao potvrdio da se radi o vrlo dobrom igraču i još boljem mladom čovjeku koji može biti uzor svima. To je važnije od golova i asistencija. On je igrač koji svoj kruh zarađuje pošteno i predano”, završio je.


Komentari