GOTOV ZA MANJE OD MINUTE: Pogledajte kako je Miočić samljeo Arlovskog! (VIDEO)

Facebook

Sudac je morao prekinuti borbu jer je Miočić bombardirao Arlovskog udarcima u glavu dok je ovaj nemoćno klečao.

Dizala se velika halabuka oko bjeloruskog borca Andreia Arlovskog (36) koji je uoči ove borbe toliko nabrijavao svoje obožavatelje na pobjedu i veliki povratak na vrh, a to mu se na koncu obilo o glavu, doslovno. Stipe Miočić (33), amerikanac hrvatskih korijena, inače djeluje dosta mirno, povučeno i nije sklon pretjeranom provociranju svojih protivnika, ali zato je u ringu čista suprotnost što je dokazao i jutrašnjem meču na UFC 195 eventu u Las Vegasu.

Miočiću je bilo potrebno manje od minute (54 sekunde) da samelje Arlovskog i dokaže kako je vrijeme za borbu za naslov. Sudac je morao prekinuti borbu jer je Miočić bombardirao Arlovskog udarcima u glavu dok je ovaj nemoćno klečao.  “Daj mi priliku za naslov”, vikao je inače “skulirani” Miočić na predsjednika UFC-a Danu Whitea, na što je ovaj na koncu i pristao naglasivši kako mu je drago što u UFC-u postoje ovako strastveni borci i kako je vrijeme da dobije priliku.

Miočić bi tako trebao stati u oktogon s pobjednikom iz revanša Werduma i Velasqueza, a taj meč gledat ćemo za nešto više od mjesec dana, točnije 6. veljače.

Glavnu borbu večeri obilježila je pomalo nepravedna odluka sudaca u kojoj je Robbie Lawler obranio naslov velter kategorije, unatoč jako dobrom izdanju izazviača Carlosa Condita.

 

Komentari

loading...