‘GOSPODO IZ HNS-A, DOSTA JE!’ Plavi žestoko reagirali nakon utakmice u Maksimiru

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Dinamo je u najvećem derbiju na domaćem terenu odigrao vrhunski nogomet i slomio Hajduk s dva razlike. Konačan rezultat na Maksimiru bio je 3:1, a Dinamo je sada došao do tri boda prednosti ispred Osijeka. U 90 minuta žestoke utakmice, Plavi su pokazali svoju jačinu.

O navedenoj pobjedi oglasio se i sam klub.

“Gospodo iz HNS-a, dosta je! U Hrvatskoj postoji klub koji ne plače, ne kmeči, ne žali se. Šuti, trpi, igra i pobjeđuje. I hrani cijeli hrvatski nogomet, financijski, igrački, na sve načine. 14 igrača Dinama omogućilo vam je ugodan život sljedećih nekoliko godina svojim doprinosom za osvojeno srebro u Rusiji. A vi to vraćate najmonstruoznijim podvalama koje se mogu zamisliti”, stoji u priopćenu GNK-a Dinama.

“Mario Zebec nije slijep. On dobro vidi i točno zna sto radi. Večeras, na Maksimiru, u utakmici koja bi trebala biti najveća svečanost hrvatskog nogometa, u samo 45 minuta taj je čovjek masakrirao Dinamo. Nije sudio apsolutno čisti, nedvojbeni kazneni udarac na Majeru, išao je gledati VAR i pored zdravih očiju odlučio je zažmiriti. Drugi mogući kazneni udarac, nakon povlačenja Gavranovića, nije išao niti pogledati. Nije sudio indirekt na vraćenu loptu Kaliniću, a na kraju ne sudi ni evidentno rušenje Gavranovića u terenu, iako je pet metara od situacije. Ništa tu nije slučajno, to je eklatantna pljačka. Bilo je tako i u Osijeku – slični su bili, ne propusti, već namjerne odluke Duje Strukana”, objašnjavaju iz kluba.

“Nije vas briga za hrvatski nogomet, putujete, gostite se i čekate da vam u Maksimiru ponovo poklonimo 14 igrača koji će stvarati uspjehe hrvatske reprezentacije!? Dosta je. S Dinamom se više nećete napucavati na ovaj način, vidjet ćete to vrlo brzo”, oštra je reakcija Dinama.

Komentari