Futsal Dinamo ‘razvalio’ i uzeo jesensku titulu!

http://www.futsal-dinamo.hr

Futsal Dinamo svladao je Novo Vrijeme Apfel u Makarskoj s 1:4 i uzeo jesensku titulu 1. HMNL!

Utakmica je počela u sporijem ritmu s naše strane, te su domaćini nametnuli svoj tempo i imali pregršt dobrih situacija. Mijenjali su se protagonisti – Igor Osredkar, Vedran Kazazić i Mate Vuković, ali Goran Škorić je bio nesavladiv. Maestralna partija Dinamovog vratara omogućila je da prvo poluvrijeme prođe bez pogodaka. U tom trenutku, najsretniji s takvim rezultatom bio je Split Tommy, koji je čekao remi kako bi zauzeo prvo mjesto na tablici.

U nastavku smo vidjeli sasvim drugačiju utakmicu. Futsal Dinamo zaigrao je agresivnije i aktivnije, te su se vrlo brzo omjeri snaga na terenu promijenili. U 30. minuti dogodio se najljepši trenutak večeri. Kristijan Grbeša započeo je napad u zadnjoj liniji, lopta je dvaput promijenila stranu, a Kristian Čekol je idealnom dijagonalom pronašao Davora Kanjuha koji fenomenalnim lobom pronalazi mrežu domaćina. Četiri minute kasnije Grbeša je izveo korner i vratio povratnu loptu na 12 metara odakle Kanjuh nepogrešivo gađa za novi gol i udvostručenje vodstva.

Makarani su u tom trenutku odlučili zaigrati na sve ili ništa. Uveli su golmana igrača, ali nakon minute i pol to im se osvetilo – Vedran Matošević je s preko pola terena ljevicom pogodio prazna vrata i približio nas na milimetar od pobjede. Domaćin je vratio nadu u 37. minuti golom Kazazića, ali već u idućem napadu sve je bilo riješeno. Iskusni Matija Capar presjekao je dodavanje i mirno pogodio prazna vrata te time potvrdio pobjedu Futsal Dinama.

Plavi su tako na najbolji mogući način završili polusezonu. S 10 pobjeda u nizu uzeli smo neslužbenu titulu jesenskog prvaka i potvrdili kako je ovo momčad za najveće domete.


Komentari