FUTSAL DINAMO odmjerava snage s MURTEROM

Facebook

Treća utakmica 1.HMNL.

Susret će se održat će se u nedjelju, 4. listopada u Domu sportova s početkom u 18 sati. Očekuje se kako će utakmica protiv iskusnog prvoligaša MNK Murtera, koji traži svoje prve bodove, biti pravi prvoligaški izazov. Nakon dva kola i uvjerljive pobjede nad Potpićanom te tijesnog poraza na vrućem terenu u Osijeku, MNK Futsal Dinamo okusio je sve čari elitnog natjecanja i sada se nalazi na 4. mjestu prvenstvene ljestvice.

“U nedjeljnoj utakmici moramo pobijediti, drugog izbora nemamo. Prelako prosipamo bodove i to nam se više ne smije događati. Protiv Potpićana smo poveli s nekoliko ‘laganih’ pogodaka i kasnije je bilo puno jednostavnije igrati. Trebamo znati odigrati i ovakve utakmice kao u Osijeku kada je rezultat tijesan i kada svaka lopta može presuditi. Vjerujem kako će takva utakmica biti i protiv Murtera ali kako ćemo na kraju osvojiti nova tri željena boda pred našim navijačima”, rekao je mladi reprezentativac Matej Horvat.

Prije samog susreta organizirano je druženje i program za navijače, koji će se odvijati na platou ispred dvorane, odnosno na Trgu Krešimira Ćosića s početkom u 15 sati.
U prodaji su pojedinačne karte za utakmicu po cijeni od 25 kuna, ali i godišnje ulaznice za domaće utakmice MNK Futsal Dinama koje se mogu kupiti ispred dvorane ili u KND BBB (Ilica 37) po cijeni od 260 kuna. Karte su predviđene za članove kluba i vrijede isključivo uz predočenje osobnog dokumenta sa slikom. Godišnje ulaznice vrijede za sve domaće utakmice regularnog dijela I. HMNL te regionalnog kupa.


Komentari