FUTSAL DINAMO na Šalati: Osim sporta ima i humanitarnu notu

Facebook / Futsal Dinamo

Osim što vole igrati i gledati nogomet vole i pomagati drugima…

MNK Futsal Dinamo i ove godine će predstaviti momčad revijalnom utakmicom na zagrebačkoj Šalati. Pored ljubavi prema plavoj boji cijeli događaj će imati i humanitarnu nakanu. U subotu 5. rujna očekuje nas utakmica legendi Dinama i malog nogometa te gostovanje ekipe iz engleskog Nottinghama.

Zajedno s pripremama za Šalatu na kojoj će biti još iznenađenja o kojima će se više znati kasnije, stručni stožer radi na pojačanjima koja će također biti predstavljena u novoj sezoni.

MNK Futsal Dinamo pokrenuo je humanitarnu akciju u suradnji s Udrugom “Jedni za druge” koja se bavi prevencijom ovisnosti, socijalnom i psihološkom rehabilitacijom, te resocijalizacijom bivših ovisnika i osoba s invaliditetom pomoću terapije jahanjem. Cilj akcije je prikupiti sredstva koja će biti donirana Udruzi kako bi se pomoglo njihovom radu.

U tu svrhu klub će izraditi majice, a dizajn će se izabrati između više od 20 prijedloga navijača koje smo zaprimili. Majice s pobjedničkim dizajnom će biti dostupne u BBB fan shopu, te na predstavljanju Kluba na Šalati.


Volonteri kluba rade punom parom, a pored Šalate u jesen kreće i prvo kolo 1. HMNL igraju kao domaćini 18. ili 19. rujna protiv starih znanaca MNK Potpićan 98 AD, krajem mjeseca gostuju u Osijeku, a početkom listopada su domaćini MNK Murter.

Komentari

loading...
-->