(FOTO) Zelina dočekala svog miljenika: Pivariću pripremili svečani doček

FOTO: Prigorje.hr

Iako je jučer Vatrenima trebalo duže nego očekivano da dođu od zračne luke na veliki doček na Trgu bana Jelačića, u 21 sat stajali su na pozornici i srdačno pozdravljali više od 200 tisuća navijača na glavnom trgu, od sveukupno pola milijuna koliko ih je pratilo na putu.

Iste večeri Vedrana Ćorluku čekao je svečani doček uz bakljadu na trgu u njegovom rodnom kvartu, zagrebačkoj Sloboštini. No, spektakl na središnjem trgu ispred Gradske kavane u Svetom Ivanu Zelini, također uz bakljadu, dočekao je i mladog nogometaša Josipa Pivarića.

FOTO: Prigorje.hr

Mali Zelinčani, koji su ljetovali u kampu Selce, izveli su na dočeku svoju navijačku pjesmu, koju su osmislili i kojom su podržali naše “Vatrene”. Lovačko društvo tate Pivarića kuhalo je lovački gulaš koji se dijelio besplatno na trgu.

FOTO: Prigorje.hr

Grad Sveti Ivan Zelina osigurao je i besplatno pivo za sve posjetitelje. Zelinski vinari Vina Kos – Jurišić i OG Željka Jarec pobrinuli su se da ima i vina. Pekarna Kralj pripremila je slatko iznenađenje, a građane je zabavljaosastav Ni 5 Ni 6.

FOTO: Prigorje.hr

Nema tih riječi kojima se može opisati atmosfera koja je vladala jučer u Svetom Ivanu Zelini. Okupili su se brojni navijači, obitelj i prijatelji našeg Josipa, koji im se obratio i zahvalio na tako prekrasnom dočeku, pišu na portalu Prigorje.hr.

FOTO: Prigorje.hr


Komentari