(FOTO) VLAŠIĆIMA POVLAŠTEN PRISTUP NA MAKSIMIRU, NIKOLA U MUKAMA: Dinamovci odbili kleknuti, ali on se brzo snašao

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Utakmicu Dinama protiv West Hama na Maksimiru pratila su brojna poznata lica, a našeg reprezentativca Nikolu Vlašića koji je igrao protiv hrvatskog kluba u dresu West Hama, podržala je obitelj koja je kao i svi navijači kupila ulaznice za tribinu zapad dolje. Ipak, kada su to shvatili iz Dinama, odveli su ih u ložu pa je Vlašićeva obitelj pod posebnim tretmanom pratila prvi nastup svog Nikole koji je odigrao više od 60 minuta kada je umjesto njega ušao Bowen.

Dok je njegova obitelj od kluba bila i više nego dobro prihvaćena, mladi Vlašić na terenu je bio izvrgnut zvižducima. Zviždalo mu se kada je ušao na teren, a posebno kada je kleknuo zajedno s klupskim kolegama te poslao poruku protiv rasizma. Podsjetimo, hrvatski nogometaši inače ne kleče prije sudačkog zvižduka, a ta odluka jednom kada je bila donesena izazvala je hrpu raznih reakcija. Ipak, Vlašić, kao član engleskog klub, ovaj put je kleknuo.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Inače, u loži je boravio i izbornik reprezentacije Zlatko Dalić, a gradskom klubu podršku je došao pružiti i Zagrepčanin, zlatni olimpijac, Valent Sinković. Bili su tu i bivši Dinamovci Josip Pivarić i Domagoj Antolić, ali i mladi košarkaši Cibone. Nije odolio ni glumac Tarik Filipović.

Komentari